Ashley - Consultant bij Top Secretaries

Op zoek naar werk

Ik ben Ashley Smith, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Zoetermeer. In het weekend ben ik graag samen met familie en vrienden, het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Omdat ik ook graag een gezonde levensstijl erop nahoud, spelen voeding en sport een belangrijke rol.

Mijn werk bij Adecco als Consultant bij Top Secretaries

Ik ben 3,5 jaar geleden gestart bij Adecco Top Secretaries. Ik heb hbo Communicatie gestudeerd en heb destijds zelf gesolliciteerd bij Adecco. Waarom bij Adecco? Ik kwam tot de conclusie dat een rol van consultant bij mij past en Adecco besteed veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. En ambitieus als ik ben, sprak juist dat mij zo aan. De aandacht die Adecco daarnaast heeft voor goede doelen, zoals Win4Youth, vond ik een groot pluspunt. Tijdens mijn sollicitatieprocedure werd ook echt gekeken naar welke functie bij mij past. Uiteindelijk ben ik bij Top Secretaries als consultant gestart, een functie waar ik mijn krachten kan benutten en mijzelf in kan ontwikkelen.

Wat trekt je aan in de functie bij Top Secretaries?

Top Secretaries is een onderdeel van Adecco en dé specialist op het gebied van assistants. Het gaat in de bemiddeling vooral om de klik tussen de directeur en/of manager(s) en de assistant. Dit kun je niet uit een cv halen, daarvoor heb je intensief contact met zowel klant als kandidaat. Top Secretaries staat bekend om haar langdurige samenwerkingen en aan deze kwaliteit draag ik graag mijn steentje bij. Bovendien draagt Top Secretaries ondernemerschap uit. Hier krijg je de ruimte om initiatief te nemen binnen een functie die allround is. De dynamiek die daarbij komt kijken, zoals o.a. het coachen van medewerkers, het organiseren van events en het faciliteren van trainingen, spreekt mij enorm aan.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Geen enkele dag is hetzelfde en er is veel vrijheid van invulling in deze functie. De agenda is leidend en mijn afspraken bepalen waar ik op dat moment werk, maar in de basis is Den Haag mijn thuishaven. Om mijn werk goed te kunnen doen, heb ik veel persoonlijk contact met klanten en kandidaten. Mijn agenda zit daardoor vol met kennismakingsgesprekken met kandidaten, afspraken bij klanten en evaluatiegesprekken met medewerkers. Uiteraard hoort een stuk administratie en de verloning daar ook bij.

Top Secretaries onderscheidt zich door onze persoonlijke benadering en brengt ons daarmee een hoge NPS-score. Daar ben ik ontzettend trots op!

Wat is het leukste in je werk?

Het verschil kunnen maken geeft mij veel energie! Dit kunnen vraagstukken zijn bij zowel de klant als de kandidaat. Een kandidaat die je bij een plaatsing zo dankbaar is, dat is voor mij “gewoon” mijn werk, maar voor hem of haar life changing. Dat is waar ik het voor doe. Wij bouwen aan langdurige relaties en zien dat klanten en kandidaten ook blijven terugkomen. Soms wordt een kandidaat zelfs een klant. Dat is echt de kers op de taart! Ons netwerk is ons heel veel waard en daar bouwen wij elke dag weer aan.

Mijn functie bij Top Secretaries stelt mij in staat om écht mijzelf te kunnen zijn. Hier kan ik zowel commercieel áls mensgericht zijn en die combinatie maakt dat ik mijn werk met heel veel plezier doe.

Wil je mijn collega worden?

Wil jij net zo’n leuke baan als ik? Dat komt goed uit, want we zijn altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?