Wil je het verschil maken? Kom werken bij Adecco!

04 juli 2019
Op zoek naar werk

Ik ben Paul van Meer, 42 jaar. Samen met mijn vrouw en twee dochters van tien en twaalf woon ik in Vught. Naast hardlopen en fietsen, houd ik van goede actiefilms van Marvel, samenzijn met vrienden en natuurlijk waardevolle tijd doorbrengen met mijn gezin.

Over mijn rol als afdelingshoofd bij team Payroll & Billing

Bij Adecco ben ik werkzaam binnen het team Payroll & Billing. Op deze afdeling houden wij ons bezig met de verloning en de administratie voor alle uitzendkrachten en klanten van Adecco Nederland.

Zelf ben ik al 20 jaar werkzaam op het gebied van loonadministratie en tot de dag van vandaag heb ik plezier in wat ik doe. Voor mij komt dat in de eerste plaats omdat we een hecht team zijn. We werken graag samen en helpen elkaar verder. Maar ook op inhoudelijk vlak haal ik veel voldoening uit mijn werk. Het geeft mij en mijn collega’s elke week weer een kick als we ervoor zorgen dat de administratie klopt.

Werken bij Adecco, daar doe ik het voor

Mijn teamleden beter te laten worden in wat zij doen, daar doe ik het voor! In de dagelijkse praktijk zet ik mijn specialisme in om mijn team te ondersteunen en verder te helpen. Daarbij ga ik niet in detail, want ik ben geen micromanager. Het is natuurlijk wel zo dat er bij Adecco altijd iemand voor je klaarstaat om te helpen, maar ik geloof dat als je eigen verantwoordelijkheid hebt (en neemt), je meer ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en plezier uit je werk haalt.

De Adeccocultuur is open en dat past goed bij mij. Ik ben iemand die graag problemen aanpakt en het liefst ook meteen oplost. Directe communicatie past daarbij en gelukkig wordt dat ook zeer gewaardeerd.

Er zijn vacatures in mijn team!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het jou leuk om je verder te ontwikkelen op het gebied van Payroll & Billing? Dat komt dan goed uit, want momenteel zijn wij op zoek naar twee senior medewerkers. Houd jij ervan om in structuren te werken, ben je precies en accuraat en werk jij graag in teamverband?

  • Heeft ervaring in de uitzendbranche
  • Heeft PDL opleiding afgerond
  • Heeft ervaring in salarisadministratie en is toe aan een volgende stap.

Herken jij jezelf daarnaast in de volgende functie-eisen? Dan komen we graag met jou in contact! Bekijk hier wat je mogelijkheden bij Adecco zijn.

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen