Werken als Recruitment Consultant bij Adecco

Op zoek naar werk

Mijn naam is Emmelie van der Velde, ik ben 25 jaar en woon sinds 2013 in Amsterdam. Het leukste aan mijn functie als Recruitment Consultant is dat ik dagelijks in contact sta met verschillende mensen. Ik spreek met klanten en flexkrachten, maar ook met potentiële nieuwe krachten.

Mijn werk bij Adecco als Recruitment Consultant

Het is de uitdaging om de perfecte match te maken tussen kracht en klant. Ik moet weten wat de behoeften van zowel klant en kracht zijn en daarmee vraag en aanbod bij elkaar brengen. Ook is het belangrijk om te weten wat er bij beide speelt, om daar actief op te kunnen handelen indien nodig.

'Als je deadlines als positieve spanning ziet, dan zit je goed.'

Ik ben verantwoordelijk voor de retail, industrie en logistiek (RIL) sector, maar doe daarnaast ook werven voor toffe bedrijven als de Persgroep en de Telegraaf Media groep. Qua functies loopt dit uiteen en dat betekent heel veel verschillende profielen en kandidaten waarmee ik te maken heb. Dit houdt het werk lekker afwisselend!

Je moet als recruitment consultant met deadlines kunnen werken, stressbestendigheid is belangrijk. Als je een deadline als positieve spanning kunt zien en graag in contact staat met mensen, dan zit je in deze functie helemaal goed!

Daarom werk ik bij Adecco

Je kunt jezelf binnen Adecco verder ontwikkelen door allerlei trainingen te volgen en van elkaar te leren. Dit vind ik belangrijk, maar wat voor mij nog belangrijker is; het team waarin ik werk. Waarom het zo leuk is bij Adecco? Wanneer je in ons team komt te werken doe je het echt samen. Het is een open en gezellige sfeer. Je helpt elkaar om succesvol te zijn in het werk en staat voor elkaar klaar. Het team maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga en uitkijk naar die gekke dansjes of gezellig samen lunchen.

Wil je mijn collega worden?

Wil jij net zo’n leuke baan als ik? Dat komt goed uit, want we zijn altijd op zoek naar leuke collega’s! #lovewhatyoudo #AdeccoNL. Bekijk de vacature op adecco.nl op neem contact op via e-mail of telefoon (06-20036302).

 

Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?