Geslaagde eerste crewavond op Papendal voor het TeamNL Huis!

11 juni 2024  |  Leestijd: 4 minuten
Crew TeamNL Huis

Afgelopen woensdagavond was het eindelijk zover: de eerste crewavond voor het TeamNL Huis vond plaats op Papendal. Het was een interactieve en gezellige avond met als belangrijkste doel elkaar beter leren kennen. Daarnaast werden de laatste formaliteiten afgerond en werd er veel informatie gedeeld als voorbereiding op het grote avontuur.

De avond begon met een warm welkom en een plenaire opening. Daarna aten we gezamenlijk en namen deel aan een teambuildingsactiviteit om alvast op elkaar ingespeeld te raken voor Parijs. Ook werden voor sommige crewleden nog de benodigde accreditatiefoto’s voor in het TeamNL Huis gemaakt. We sloten de avond af met een vooruitblik op de volgende crewavond op 5 juli. Er werd gesproken over verwachtingen en plannen en het was mooi om te zien hoe enthousiast alle crewleden daarvan werden. De afsluitende borrel bood kans om in een informele setting na te praten en onderling vooruit te blikken op alles wat komen gaat.

Van Zuid-Afrika naar Parijs!

Tijdens de crewavond hebben we crewlid Oscar Janssen gesproken over zijn bijzondere voortraject. Toen de oproep kwam om je aan te melden voor een plek in het TeamNL Huis zat hij nog in Zuid-Afrika voor zijn studie.

“Ik heb toen meteen gevraagd of het ook mogelijk zou zijn om het gesprek online te houden. Dat kon gelukkig. De bekendmaking was nog even spannend, want er was natuurlijk nog geen foto gemaakt. Dus toen de video met alle foto’s op Instagram live kwam was het wachten op de mail. Heel gaaf dat ik er nu bij ben tijdens de spelen in Parijs. Ik had me ook aangemeld voor Tokyo, maar dat kon natuurlijk niet doorgaan vanwege Corona. Dus ik hoopte al dat het nog een keer zou lukken om erbij te zijn”. Op onderstaande foto zie je Oscar (rechts) samen met zijn broertje Raoul die ook meegaat als crewlid naar Parijs.

Inmiddels is Oscar weer thuis en was hij er afgelopen woensdagavond bij op Papendal voor de eerste bijeenkomst. “Ik kijk er heel erg naar uit om straks in Parijs aan de slag te gaan en ook leuk om vanavond iedereen voor het eerst te zien. Je raakt snel met anderen aan de praat, dat is leuk. We kijken ook echt uit naar 5 juli om aan de slag te gaan met de verschillende onderdelen tijdens de volgende bijeenkomst en natuurlijk het vertrek naar Parijs de 24e. Ik heb er zin in!”

Al met al was het een geslaagde eerste crewavond, vol enthousiasme en een sterk gevoel van saamhorigheid. Aldus crewcoaches Joey en Anne: “We kijken uit naar de volgende bijeenkomst en het grote avontuur in Parijs!”

Laura Ruijsch
Talent Attraction Specialist
Delen

Gerelateerde artikelen