Waar doe jij het voor?

Natuurlijk werk je om geld te verdienen, maar er is nog zoveel #meerdanwerk. Droom je van een sportauto, wil je een wereldreis maken, werk je zodat je kinderen later kunnen studeren of wil je graag wat betekenen voor de wereld? Vertel ons waar jij het voor doet en wie weet zorgt Adecco ervoor dat jouw doel sneller bereikt wordt.

Lindsey
Ik doe het voor: Mijn toekomst samen met mijn lieve nu nog vriendin. Ik wil trouwen en kinderen en die ook een goede toekomst bieden.
Floor
Ik doe het voor: De bouw van een basisschool voor achterstandskinderen in Ghana. We zijn gestart met de bouw volgend jaar krijgen 260 kinderen hier les.
Sidney
Ik doe het voor: Een goede toekomst voor mij en mijn dochtertje.
Petra
Ik doe het voor: Het halen van mijn rijbewijs zodat ik altijd op tijd op mijn werk ben én dan kan ik mijn familie en vrienden bezoeken wanneer ik wil.
Patrick
Ik doe het voor: De tijd die ik kan besteden aan vrijwilligerswerk. Ik werk in het buitenland met kinderen en jongeren met een beperking en straatkinderen.
Mary
Ik doe het voor: Het realiseren van een betere, diverse toekomst van voetbal waar talent centraal staat. Niet geslacht, sociale afkomst of nationaliteit.
Angelo
Ik doe het voor: Mijn opleiding om rij instructeur te worden zodat ik mensen op weg kan helpen. Uiteindelijk wil ik mijn eigen rijschool.
Rianna
Ik doe het voor: Mijn eigen webshop. Om mijzelf, mijn familie en mijn vriend trots te maken. En zodat ik, als ik kinderen krijg, vanuit huis kan werken.
Irene
Ik doe het voor: Mijn passie fotografie. Ik wil graag uitvaartfotograaf worden, zodat ik mensen een beetje troost kan bieden in een moeilijke tijd
Yvette
Ik doe het voor: De waardevolle tijd die ik door kan brengen met mijn vader die soms de tijd kwijt is. En om de mensen om me heen en mezelf te ontwikkelen.
Anneke
Ik doe het voor: Het onderhouden van mijn gezin en ik werk om te groeien en bloeien. En om ervan te kunnen genieten om in de vrije dagen er op uit te kunnen.
Christel
Ik doe het voor: Mijn droom, een weeshuis in Sierra Leone. Ik hoop binnen 5 jaar een stukje grond en materialen te kopen.
Ria Grimbergen
Ik doe het voor: Ik werk in het onderwijs met 4 tot 6 jarigen en sta aan de basis van hun schoolloopbaan. Ik hoop ze plezier in leren en ontdekken mee te geven.
Marloes
Ik doe het voor: Om mijn kinderen een zo zorgeloos mogelijke toekomst te bieden. Nu alvast sparen voor later zodat ze hun rijbewijs of studie kunnen halen.
Joke
Ik doe het voor: Iedereen die niet meer in zichzelf gelooft. Mensen weer bewust maken van hun eigen lichaam, kwaliteiten en dromen, dat ze meer gaan genieten.
Sandra
Ik doe het voor: Ik werk voor de honden, katten en kleindieren omdat ik van ze hou. Ik ben nu ook bezig met een trimcursus zodat ik dieren nog mooier kan maken.
Mirjam
Ik doe het voor: Een nieuwe toekomst, hopelijk in de Balkan. Het is de bevolking, de natuur en de cultuur waartoe ik mij sterk aangetrokken voel.
Raymond
Ik doe het voor: Mijn bruiloft die ik groots wil vieren. Daarvoor wil ik sparen, maar dat gaat alleen nog niet zo snel als we eigenlijk zouden willen.
Annie
Ik doe het voor: Mijn dochter. Om haar iets extra's te kunnen bieden.

Hier doe ik het voor

Omschrijf waar jij voor werkt en upload een foto. De mooiste inzendingen worden door Adecco geholpen om hun doelen sneller te bereiken
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 1.
    • Wordt jouw inzending gekozen om op de website te tonen? Dan plaatsen we jouw foto en een samenvatting van jouw motivatie (max 144 tekens).