Mijn baan is meer dan werk, omdat Adecco mij in mijn kracht zet

Op zoek naar werk

“Mijn baan is meer dan werk, omdat Adecco mij in mijn kracht zet als het gaat om projectmanagement”– Sierra Pouw, Transformation Officer Adecco Group Nederland

“In mijn rol als projectmanager krijg ik de kans om te verbinden. Verbinden met het onderwerp, op procesniveau, maar natuurlijk ook met de collega’s met wie ik het project uitvoer. Projectmanagement is veel verbinden door te praten, te sparren, te visualiseren en door uiteindelijk het project zo uit te rollen dat het begrijpelijk en uitvoerbaar is voor iedereen.

Trots delen

Daarin gaat het niet alleen om het eindresultaat maar zeker ook om hoe je daar komt. Hoe blij zijn mensen met de oplossing? Is het echt de oplossing en in hoeverre sta je nog open voor toekomstige verbeteringen? Is de kans op de betrokkenheid groot? Hoe trots zijn de mensen die hebben meegewerkt? Heb jij je trots gedeeld? Dit laatste vinden wij bij Adecco heel belangrijk en doen we door mensen te complimenteren en opvallende positieve zaken te (h)erkennen. Blije mensen, dat vinden we enorm belangrijk!

Samenwerken aan de WAB

Een van de huidige grote projecten is de WAB, Wet Arbeidsmarkt in Balans. Een project dat niet alleen Adecco maar zeker ook onze klanten en flexmedewerkers raakt. Een project waar verbinden met alle betrokkenen noodzakelijk is en daardoor het project een enorme diversiteit geeft: #SamenwerkenaandeWAB

Altijd blijven leren

Door intern met extern te verbinden als het gaat om kennis delen over de nieuwe wetgeving, kunnen wij aan zowel de behoeftes van onze interne als van onze externe klanten voldoen. Op deze manier kunnen we ook een goed proces realiseren. ‘Continuous improvements’, klinkt voor sommige als een cliché, maar is voor ons een tweede natuur, het kan altijd beter.”

#Adecco #peoplefirst #sharing #greatplacetowork #GPTW

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?