Mijn baan is meer dan werk, omdat ik de ruimte krijg om te ‘scoren’.

Op zoek naar werk

“Ik kreeg bij Adecco de mogelijkheid om de stap te zetten naar sales en won ook de vrijheid om mijn passie uit te kunnen oefenen, namelijk foot volley.” – Evelyn Dobbinga, Sales Consultant Adecco Amsterdam.

“Al tijdens mijn on boarding in oktober 2018 werd al snel duidelijk dat Adecco het belangrijk vindt dat je iets doet waar je energie van krijgt. En dat er echt geluisterd wordt naar wat jij als werknemer nodig hebt om uitgedaagd te blijven. Dat is me steeds bijgebleven, toen ik startte als Service Consultant bij Adecco Amsterdam.”

Eigen initiatief loont

Recent heb ik op eigen initiatief en de signalering vanuit mijn Branch-en Areamanager een stap kunnen zetten van Service naar Sales Consultant binnen mijn huidige, fantastische team. Zo merkte ik dat naast professionele ook voor persoonlijke groei alle ruimte is. Voor mij betekent dit bijvoorbeeld de flexibiliteit en vrijheid die Adecco biedt om mijn passie voor footvolley te kunnen uitoefenen. Door het grote aantal vrije dagen per jaar kon ik afgelopen juni bijvoorbeeld drie keer naar het buitenland om deel te nemen aan footvolley-toernooien. Het volgende toernooi dat gepland staat is het EK in Luzern (Zwitserland).

Vitaliteit is winnen

Het feit dat Adecco zoveel waarde hecht aan vitaliteit en sport, daar ben ik trots op! Niet alleen om gezonde werknemers te stimuleren, maar ook dat we dit doen om anderen te helpen door het Win4Youth-programma. Zelf kan ik zo wekelijks een bijdrage leveren aan het goede doel door iets te doen wat ik leuk vind, namelijk sporten. Onlangs deden wij dit met ons te gekke team Adecco Amsterdam, tijdens het Adecco Beach Volleybaltoernooi! Plezier is het middel, winnen is het doel.

#Adecco #Win4youth #inspiring #vitaliteit #greatplacetowork #GPTW

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?