TeamNL Huis crew gereed voor Olympische Spelen in Parijs!

10 juli 2024  |  Leestijd: 5 minuten
Crew TeamNL Huis

Op vrijdag 5 juli vond de tweede crewavond van het TeamNL Huis plaats, een belangrijke bijeenkomst waar de laatste informatie werd gedeeld en de crew werd klaargestoomd voor het grote avontuur in Parijs. Over ongeveer twee weken vertrekt de crew naar de Franse hoofdstad om daar het beste van zichzelf te laten zien in het TeamNL Huis!

Vanaf 17:00 uur opende Papendal haar deuren en werd de crew hartelijk verwelkomd. De avond begon officieel om 17:30 uur met een plenaire sessie geleid door crewcoaches Joey en Anne. Tijdens deze sessie werd naast praktische informatie ook informatie over de veiligheid en gezondheid gedeeld gedurende het verblijf in Parijs. De coaches benadrukte het belang van een veilige en gezonde werkomgeving, essentieel voor het succes van het TeamNL Huis.

Spelactiviteiten zorgen voor een sterkere band tussen de crewleden

Na de plenaire sessie en het maken van de groepsfoto mochten de crewleden zelf aan de slag met een aantal spelactiviteiten. Deze spellen waren niet zomaar bedacht; ze waren bedoeld om de groepsdynamiek te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen elkaar beter leerde kennen in de specifieke rollen binnen het TeamNL Huis. De spellen varieerden van het geblinddoekt neerleggen van een vierkant tot het verzamelen van punten met een grote katapult. Er werd veel gelachen en goed samengewerkt, wat de band binnen het team alleen maar sterker maakte.

Na alle actie was het tijd voor wat serieuzer werk. De crew kreeg per rol uitleg over wat hen te wachten staat in Parijs. De horecateamleden kregen zelfs een tapcursus van Adecco-medewerkers die bij Heineken werken. Zo weten ze precies hoe ze straks de lekkerste biertjes moeten tappen in het TeamNL Huis.

De spanning begint nu echt te komen en iedereen is aan het aftellen voor het vertrek naar Parijs. Aan het einde van de avond haalden de crewleden de kledingpakketten op en werd er gezellig nagepraat tijdens een borrel. Om de sportieve sfeer te behouden, was er ook gelegenheid om de kwartfinales van het EK voetbal te kijken.

Klaar voor vertrek

Kortom, het was een avond vol nuttige informatie, teambuilding en vooral veel plezier. De crew van het TeamNL Huis is meer dan klaar voor het avontuur in Parijs. De Olympische Spelen kunnen beginnen!

Laura Ruijsch
Talent Attraction Specialist
Delen

Gerelateerde artikelen