TeamNL Huis Crewselectiedagen een groot succes!

24 april 2024
Crew TeamNL Huis

Op 16 en 17 april was het zover: de selectiedagen voor de TeamNL Huis crew op Papendal. Een plek die je vast wel kent, want daar trainen onze Olympische en Paralympische sporters. Onder leiding van onze topcoaches Anne en Joey hebben we twee dagen lang alles uit de kast gehaald.

We begonnen met een enorme lijst van 1.800 aanmeldingen. Vervolgens hebben we 440 super enthousiaste kandidaten geselecteerd die op Papendal konden laten zien wat ze in huis hebben. Aan de hand van 10 verschillende opdrachten, waaronder een sportquiz, selectiegesprek, groepsopdrachten en een fotoshoot, gingen de kandidaten de strijd met elkaar aan om zich te plaatsen voor een plek in het TeamNL Huis.

Nu komt de lastige taak: we moeten van die 440 toppers 230 crewleden selecteren die definitief mee mogen naar Parijs. Op 1 mei maken we bekend wie de gelukkigen zijn!

Succes mede dankzij inzet Adecco collega’s

Om van deze dagen echt een succes te maken, konden we rekenen op de hulp van onze fantastische collega’s bij Adecco. Bovendien hebben meer dan 50 collega’s uit heel het land geholpen met de selectiegesprekken en activiteiten, samen met medewerkers van NOC*NSF en Papendal. Benieuwd naar de indrukken van onze collega’s? Hier zijn enkele uitspraken die we verzameld hebben over hun ervaringen tijdens deze dagen.

Coen Drost: ”Sollicitatiegespreken voeren is voor mij een dagelijkse bezigheid, maar de energie en passie van de kandidaten tijdens de selectiedagen op Papendal, dat heb ik nog nooit zo meegemaakt.”

Maurice Groenendijk: Het selecteren was erg leuk om te doen, zoveel verschillende mensen gesproken, maar allemaal met één doel: het maken van een onvergetelijk feestje!”

Sohret Saltik: “Wat een selectiedagen! Enthousiaste deelnemers, energieke sfeer, zeer goede organisatie en een sterke samenwerking was voelbaar op het moment dat ik binnenstapte. Wij gaan Parijs helemaal oranje kleuren, fantastische ervaring!”

Coot Giesberger: ”Wat een enorm leuke én energieke dag! Ik en mijn Papendal maatje Wieke hebben hartstikke leuke mensen bij ons aan tafel gehad voor de horecafuncties. Wij gaan met een super (oranje) gevoel naar huis, terwijl een paar van deze toppers met dit gevoel naar Parijs kunnen!”

Media-aandacht tijdens de selectiedagen

En alsof dat nog niet genoeg was, stonden we ook flink in de spotlights! Met een inspirerend praatje van Pieter van den Hoogenband en camera’s van Omroep Gelderland en Hart van Nederland die alles opnamen. Heb je de uitzending op Hart van Nederland gemist? Geen zorgen, je kunt het hier nog bekijken: Hart van Nederland uitzending. En de kers op de taart? Ons TikTok-marketingbureau Flik Flak heeft superleuke content geschoten. Dus, houd @adecconetherlands in de gaten voor de nieuwste video’s! 🚀

Delen

Gerelateerde artikelen