"Ik doe het voor mijn meisjesdroom."

Armine
Recruitment Consultant bij ‎Adecco

De ouders van Armine vluchtten in 1996 vanuit Armenië met haar zus en broertjes naar Nederland. Armine was nog maar een klein meisje, ze is blij dat haar ouders dit dappere besluit namen en haar een veilig nieuw thuis konden bieden. Nu Armine zelf kinderen heeft, droomt ze ervan om ook andere vluchtelingenkinderen een veilig thuis te bieden. Hiervoor wil Armine een stichting oprichten.

"Ik doe het voor iedereen die niet meer in zichzelf gelooft, om ze weer een beetje op weg te helpen."

‘Ik wist als klein meisje al dat ik graag iets voor weeskinderen wilde betekenen. Ik had het geluk dat ik uit een warm nest kwam, maar zag om mij heen helaas ook minderbedeelde kinderen. Ik heb erover nagedacht een kindje te adopteren, maar het liefst wil ik meer kinderen helpen.

Inmiddels ben ik zelf moeder en werk ik bij Adecco, maar mijn meisjesdroom ben ik nooit vergeten. Ik wil op korte termijn gaan onderzoeken waar behoefte aan is in Nederland en wat ik kan betekenen voor kinderen zonder thuis. Ik wil klein beginnen en ervaring opdoen, zodat ik in de toekomst mijn droom verder kan uitbouwen en op grote schaal kan opereren.’

Momenteel werkt Armine bij Adecco. Voor haar collega’s, om ze te zien groeien, omdat ze het leuk vindt. Maar vooral; om haar meisjesdroom te verwezenlijken.

Waar doe jij het voor?
#meerdanwerk

Meer verhalen

Waar doe jij het voor?