"Ik doe het om mezelf te kunnen zijn."

Kees
Allround consultant bij Adecco

Al ruim 3,5 jaar werkt Kees als allround consultant. Kees gaat naar zijn werk omdat hij daar zoveel leuke collega’s heeft. Hij is graag onder de mensen. En hij werkt om zichzelf te kunnen zijn.

"Zonder mijn collega’s was ik allang wat anders gaan doen. Lana en Ricus noem ik voor de grap soms mijn wifey en husband, omdat we zo veel met elkaar omgaan."

“De collega’s waar ik mee werk, mijn team, is voor mij allesbepalend. Ik werk omdat ik een sociaal dier ben. Ik heb die routine van mensen om me heen nodig. Zonder mijn collega’s was ik allang wat anders gaan doen. Lana en Ricus noem ik voor de grap soms mijn wifey en husband, omdat we zo veel met elkaar omgaan.”

Kees is niet alleen een sociaal dier, een paar jaar geleden ontdekte hij een andere kant van zichzelf, zijn alter ego Chyna.

“Een tijd geleden ontdekte ik de serie Rupaul’s Dragrace, een talentenshow voor dragqueens. In eerste instantie vond ik het nogal over the top, maar het hield mijn interesse en ik raakte al snel verslaafd aan de show. Na het derde seizoen dacht ik: dit wil ik ook. Ik ben op internet gaan speuren en tutorials gaan volgen.”

“Het duurde daarna nog ruim een jaar voordat ik als Chyna, naar buiten ging. Jezelf transformeren is een enorm proces. Je bent als een schilderij, laag voor laag creëer je je eigen gezicht. De eerste keer naar buiten voelde even kwetsbaar, maar die kwetsbaarheid is juist mijn kracht. Ik voel me sterk als Chyna, echt een diva.”

Kees doet het om geïnspireerd te raken en om te inspireren. Waar doe jij het voor?

#meerdanwerk

Meer verhalen

Waar doe jij het voor?