Werken als Client Specialist bij Adecco

05 juni 2022
Op zoek naar werk

Over Debbie

Mijn naam is Debbie Leenders, ik ben 34 jaar jong en gek op reizen. Sinds 2015 ben ik gelukkig getrouwd met de man met wie ik sinds mijn 18e samen ben. Naast mijn gewone werkzaamheden bij Adecco als Client Specialist ben ik ambassadeur van Win4Youth! Met Win4Youth zetten werknemers van Adecco zich op een sportieve manier in om geld op te halen voor het goede doel.

'Als ik een goed gesprek heb gehad met een fantastische kandidaat, krijg ik daar enorm veel energie van!'

Wat het voor mij zo gaaf maakt om bij Adecco Managed Services te werken is de werving/krachtenbinding in combinatie met krachtenbeheer/relatiebeheer, de oplossingsgerichtheid en het meteen aanpakken als de klant iets vraagt of wanneer ik zie dat dit nodig is. De manier waarop wij omgaan met onze flexkrachten vind ik ook echt fijn. We behandelen elkaar gewoon als collega’s en dat werkt een stuk leuker samen.

‘Ik sta echt achter wat ik doe’

Als Client Specialist voor Mead Johnson (producent van babypoedermelk), ben ik heel breed bij het bedrijf betrokken. In eerste instantie was ik wel een beetje bang voor eentonig werk als ik mij op één klant zou gaan richten, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Ik ben nu een verlengstuk van onze klant en kan mijn commerciële talent goed inzetten om de relatie met deze klant nog verder uit te bouwen. Ik heb daarnaast goed geleerd om prioriteiten te stellen, omdat het bedrijf altijd in beweging is. Mijn stressbestendigheid is dus zeker geen overbodige luxe in deze functie!

Daarom werk ik bij Adecco

Ik sta echt achter wat ik doe, dus het maakt voor mij niet uit wat er gebeuren moet. Ik doe het gewoon! Mijn dag is goed zodra mijn klant tevreden is. Om dit te bereiken maken we in samenwerking met de klant duidelijke plannen, zodat we ook achteraf samen terug kunnen kijken en trots kunnen zijn op wat we hebben bereikt. Als ik een goed gesprek heb gehad met een fantastische kandidaat, krijg ik daar enorm veel energie van.

“De manier waarop wij omgaan met onze flexkrachten vind ik ook echt fijn. We behandelen elkaar gewoon als collega’s.”

Wil jij net zoveel plezier uit je werk halen als Debbie en ben je op zoek naar uitdagende en afwisselende baan? Bekijk dan de vacatures bij Adecco!

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen