Werken als Customer Service Medewerker bij CEVA

26 juni 2018
Op zoek naar werk

Over Pavel

Mijn naam is Pavel Cybulski, ik ben bijna 30 jaar, gelukkig verloofd en ik woon in Hoofddorp. Ik ben in September 2011 vanuit Polen naar Nederland verhuisd en werk sinds 2015 voor Adecco. Nadat ik een tijdje als uitzendkracht werkzaam geweest ben, heeft Ceva Logistics me in vaste dienst genomen.

Mijn werk als Customer Service Medewerker bij CEVA Logistics

Ik ben bij Ceva begonnen in de productie en uiteindelijk doorgestroomd via Heftruckchauffeur naar Inventory Controller. Nu ben ik werkzaam als Customer Service Medewerker! In mijn functie houd ik me veel bezig met fulfilment, KPI’s en optimalisatie. Ik heb wel gestudeerd, maar nooit mijn opleiding afgemaakt. Toch heb ik nu een HBO-functie. Ik ben onderaan de ladder begonnen en heb mezelf omhoog gewerkt. Veel werken en vooral hard werken werpt echt vruchten af.

'Ik ben begonnen onderaan de ladder en heb mezelf omhoog gewerkt'

Het grootste verschil tussen werken via Adecco en rechtstreeks voor Ceva is dat ik nu per maand uitbetaald krijg in plaats van per week. Al was het bij Adecco altijd wel makkelijker als je te weinig uitbetaald had gekregen, dan werd dat de week erop alsnog geregeld. Nu moet ik daar een maand op wachten! Dus als uitzendkracht is alles wel flexibeler, maar met een vast contract kun je weer een hypotheek krijgen. Het heeft allebei wel voordelen.

En Ceva biedt cursussen Nederlands aan. Ik heb laatst een 8 gehaald voor niveau B, dus ik kan Nederlands goed verstaan. Het spreken vind ik wel moeilijk, omdat ik al Pools en Engels in mijn hoofd heb. Nu moet ik wéér opnieuw zinsopbouw van een andere taal leren, dat is wel lastig.

Daarom werk ik bij CEVA Logistics

Ceva is een werkgever die echt iets teruggeeft aan mensen die iets van zichzelf aan het bedrijf geven. Als ze zien dat je veel potentie hebt, zullen ze in je investeren en ervoor zorgen dat jij kunt groeien en ontwikkelen. Vergeleken met mijn vorige werkgevers is dat een wereld van verschil. Verder is Ceva heel flexibel als je wegens privéomstandigheden ineens vrij moet nemen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het heel uitdagend is. Ik ben constant bezig met processen optimaliseren en data analyseren, dat is echt leuk. Dat je ook je brein uitdaagt en niet alleen fysiek zwaar werk doet. Er is altijd wel iets nieuws, want Ceva is constant aan het ontwikkelen. Het maakt ook niet uit of je nu in de productie werkt of in een HBO-functie op kantoor, mensen worden echt gehoord. Als jij op de vloer werkt en een goed idee hebt, wordt er ook echt naar je geluisterd.

'Als je bij Ceva Schiphol Rijk komt werken, ga je gegarandeerd vrienden maken'

Tot slot werken we met een heel divers en multicultureel team, dat maakt het eigenlijk dat het niet als werken voelt. Als je bij Ceva Schiphol Rijk komt werken, ga je gegarandeerd vrienden maken.

Wil jij net zo’n leuke baan als ik? Dat komt goed uit, want we zijn op zoek naar leuke collega’s. Bekijk deze pagina voor vacatures bij jou in de buurt!

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen