Werken als Logistiek Medewerker bij CEVA

Op zoek naar werk

Mijn naam is Mahad, ik ben 27 jaar en kom uit Den Haag. Ik werk vier dagen in de week in een warehouse voor CEVA Logistics in Den Haag en ga daarnaast één dag in de week naar school waar ik leer voor Logistiek Teamleider.

Mijn werk als BBL’er bij CEVA Logistics

Mijn werkdagen zijn heel verschillend. Ik werk voornamelijk bij de goederenontvangst, daar ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van goederen en deze gereed maken voor verzending naar de volgende klant. Dus uitpakken, opnieuw inpakken en labelen. In de volgende fase van mijn opleiding ga ik ook orders verzamelen. Dan ga je een bestelling af en haal je alle goederen die de klant besteld heeft op in het magazijn.

'Geen dag is hetzelfde in de logistiek.'

De rol van Adecco in mijn loopbaan

Ik had al een diploma voor Logistiek Medewerker en een half jaar werkervaring bij mijn voormalig stagebedrijf, maar helaas werd mijn contract niet verlengd. Na drie maanden in de WW kwam een vriend van mij met een vacature van Adecco die me heel erg aansprak. Tijdens mijn sollicitatiegesprek werd gevraagd of ik geïnteresseerd was om gecombineerd te gaan werken en een opleiding te gaan doen. Daar ben ik nu een half jaar mee onderweg. Ik wil de opleiding versneld doen, dus ik hoop over een jaar wel klaar te zijn.

De mensen van Adecco zitten bij ons op locatie op kantoor, dus ik zie ze dagelijks. Je kunt echt voor alles bij ze terecht. Ze werken nu ook met een app, dat is handig als ze bijvoorbeeld vanwege een vergadering niet bij ons op locatie zijn. Daarmee kun je uren opnemen, verlof indienen of gewoon simpelweg een mailtje sturen met een vraag.

Daarom werk ik bij CEVA Logistics

Werken voor Ceva Logistics is leuk, omdat het zo afwisselend is. Geen dag is hetzelfde in de logistiek. Ik sta twee dagen in een week op de ene afdeling en de rest van de week doe ik ander werk. En dan dus nog een dag school. Het leukste aan mijn werk vind ik de combinatie van alles. De perfecte mix van leuke collega’s, het werk en vooral de voldoening. Dat iets in het begin heel moeilijk lijkt en als je het dan een tijdje doet, dan gaat het steeds beter. Het gevoel dat je krijgt als je een klus hebt geklaard, daar doe ik het voor.

'Door deze kans van Adecco kan ik school ineens prima hebben, terwijl vroeger vijf dagen in de schoolbanken echt niet zag zitten.'

Over de toekomst

Waar ik mezelf over drie jaar zie? Dan heb ik als het goed is mijn diploma! En dan ben ik hopelijk in dienst bij CEVA zelf. Ik ben wel van plan om steeds hogerop te komen, want ik vind de combinatie van leren en werken echt leuk. Voor mij is het niet alleen werk, maar ook leren. Mezelf blijven ontwikkelen. Door deze kans van Adecco kan ik school ineens prima hebben, terwijl vroeger vijf dagen in de schoolbanken echt niet zag zitten.

Ben jij ook op zoek naar een afwisselende baan in de logistiek? Bij CEVA zijn we op zoek naar mensen zoals jij! Bekijk de vacatures.

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?