De ruimte om jezelf te ontwikkelen, daarom werk ik bij Adecco

Beter in je werk

Mijn naam is Roy Vels. Ik ben Zwollenaar en 31 jaar oud. Direct na mijn studie Personeel & Arbeid in 2010 ben ik als intercedent gestart bij Adecco. Deze vakantiebaan op het project Van Dijk Educatie in Kampen vond ik zo leuk, dat ik besloot om intern te solliciteren op een vaste baan bij Adecco. De vier jaren die volgden, heb ik op verschillende in-house-vestigingen gewerkt. Daarna ben ik op het hoofdkantoor in Zaltbommel aan de slag gegaan in het HRM Flex team. Sinds twee jaar ben ik werkzaam als HR & Legal Specialist.

Mijn werk als HR & Legal Specialist

Op het gebied van Compensation & Benefits werk ik nauw samen met de verschillende HR Business Partners. Zij zijn, als er organisatiewijzigingen zijn, verantwoordelijk voor de inhoud en het proces met de ondernemingsraad. In mijn specialistische rol ondersteun ik hen bij het opstellen van de aanvragen naar de OR. Verder analyseer en weeg ik de nieuwe functies, werk ik de functiematrix en de personeelsgids bij en zorg ik voor de publicaties.

Naast mijn ondersteunende rol ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor de contracten met diverse werknemersverzekeringen: de inkomensverzekeringen zoals pensioen, WGA, WIA etc., de zorgverzekeringen en de reisverzekering. Op verzuimgebied onderhoud ik het arbo- en verzuimbeleid, ontferm ik mij over de voering van de RI&E, BHV en ben ik preventiemedewerker.

Daarom werk ik bij Adecco

Het mooie aan mijn werk is dat ik veel leer van de dagelijkse praktijk, elke dag weer. En dan heb ik het niet alleen over mijn rol inhoudelijk, maar ook over het bedrijf Adecco en hoe we als organisatie vooruit willen. De kansen die ik krijg om me te ontwikkelen, worden niet alleen in Nederland geboden, maar gaan ook over de grenzen heen. Zo heb ik kort geleden nog een workshop gevolgd op ons hoofdkantoor in Zwitserland. Hoe leuk is dat!

Adecco is voor mij een bedrijf waar je veel mogelijkheden hebt en veel kansen krijgt. Je moet ze wel zelf pakken, want zo is onze cultuur. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond en dat spreekt mij aan. De resultaatgerichte vibe en winnaarsmentaliteit in ons bedrijf past goed bij mij. Ik ben een fanatieke tennisser en ik speel graag toernooien. Mijn andere passie is Formule 1-racen. Natuurlijk ben ik een grote fan van Max! Mijn mooiste ervaring tot nu was toen ik bij de Formule 1 race in Singapore was.

Wil jij mijn baan?

Ben je na het lezen van mijn verhaal enthousiast geworden over mijn werk en denk je: dat wil ik ook? Dan is nu een mooi moment om actie te ondernemen. Ik start binnenkort in een nieuwe baan en daarom is mijn functie als HR & Legal Specialist beschikbaar gekomen. Interesse? Neem dan een kijkje op onze website! #lovewhatyoudo #AdeccoNL

Redactie
Redactie Adecco
Delen

Gerelateerde artikelen

Waar doe jij het voor?