7 Redenen om Crewlid te worden in het TeamNL Huis in Parijs 2024!

01 maart 2024  |  Leestijd: 5 minuten
Crew TeamNL Huis

Heb je het al gehoord? Adecco is dit jaar dé HR-Supporter van het TeamNL Huis in Parijs. Dit betekent dat jij de unieke kans krijgt om ‘ja’ te zeggen tegen een onvergetelijke ervaring als crewlid in het TeamNL Huis. Ga jij van 24 juli tot 13 augustus mee naar het grootste internationale sportevenement in Parijs? Dit zijn 7 redenen waarom jij hierbij wilt zijn:

1. Ervaar het grootste internationale sportevenement van dichtbij

Als crewlid bevind je je midden in de actie, in het TeamNL Huis, omringd door de energie en opwinding van fans tijdens dit wereldwijde sportevenement.

2. Ontmoet topsporters

Als onderdeel van het TeamNL Huis krijg je de kans om Nederlandse topsporters persoonlijk te ontmoeten en aan te moedigen tijdens hun wedstrijden. Ook krijg je de kans om aanwezig te zijn bij de huldigingen van de topsporters.

3. Draag bij aan een geweldig doel

Door bij te dragen aan het TeamNL Huis bied je Nederlandse sporters en fans een thuisbasis in Parijs, wat de Nederlandse trots en verbondenheid versterkt. Je beleeft samen magische sportmomenten en viert successen!

4. Versterk je netwerk

Als crew leef je samen naar zo’n ervaring toe en raak je helemaal op elkaar afgestemd. Je ontmoet nieuwe mensen, bouwt relaties op en vergroot je netwerk binnen de sportwereld en daarbuiten.

5. Bouw waardevolle ervaring op

Deel uitmaken van het crewteam biedt een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en internationale omgeving. Het is een mooie aanvulling op je cv en kan je meenemen in al je sollicitatiegesprekken.

6. Creëer onvergetelijke herinneringen

Maak deel uit van een team dat magische sportmomenten beleeft en successen viert, wat resulteert in blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Oud crewleden hebben het tot op de dag van vandaag nog steeds over deze geweldige ervaring!

7. Geniet van de Franse Cultuur

Verken naast het TeamNL Huis de prachtige stad Parijs en geniet van de rijke cultuur, het heerlijke eten en de levendige sfeer die de stad te bieden heeft.

 

Wil jij deze unieke kans niet missen? 🧡 Meld je dan vandaag nog aan via deze link en maak deel uit van het TeamNL Huis in Parijs 2024!

Lees ook: Via Adecco naar de Winterspelen: Elvira’s avontuur in PyeongChang!

 

Laura Ruijsch
Talent Attraction Specialist
Delen

Gerelateerde artikelen