8 inspirerende podcasts die je geluisterd wilt hebben!

11 juli 2024  |  Leestijd: 4 minuten
Meer dan werk

Podcasts zijn ontzettend populair, maar welke zijn nu echt de moeite waard om naar te luisteren? Wij hebben 8 inspirerende podcasts op een rij gezet die heerlijk wegluisteren in de auto, tijdens het wandelen of gewoon thuis op de bank.

4 populaire podcasts wereldwijd:

1. TED Radio Hour: gebaseerd op TED Talks, verkent deze podcast inspirerende en innovatieve ideeรซn op het gebied van wetenschap, technologie, kunst en het menselijk leven.
๐Ÿ‘‰ luister hier

2. The School of Greatness: Lewis Howes interviewt atleten, ondernemers en wereldleiders om hun geheimen voor succes en persoonlijke groei te onthullen.
๐Ÿ‘‰ luister hier

3. Mindvalley Podcast: Vishen Lakhiani praat met visionaire denkers en experts over persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en levensverbetering.
๐Ÿ‘‰ luister hier

4. Impact Theory: Tom Bilyeu interviewt inspirerende mensen die met hun werk een impact hebben gemaakt en deelt hun strategieรซn voor succes.
๐Ÿ‘‰ luister hier

4 Nederlandse podcasts:

5. Omdenken Podcast: Berthold Gunster en het Omdenken-team bespreken hoe je problemen kunt omdenken en kansen kunt creรซren.
๐Ÿ‘‰ luister hier

6. Leven zonder stress: Patrick Kicken interviewt experts over stressvermindering en een gelukkiger leven.
๐Ÿ‘‰ luister hier

7. De Ben Tiggelaar Podcast: ben Tiggelaar bespreekt onderwerpen als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering.
๐Ÿ‘‰ luister hier

8. De Psychologie van Succes Podcast: Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach delen tips en inzichten over persoonlijke ontwikkeling en succes.
๐Ÿ‘‰ luister hier

 

Lees ook: 3x wat jij van Ronald Koeman kan leren voor op je werk!

David Capatina
Content en Social Media Specialist
Delen

Gerelateerde artikelen