Ontmoet Anne en Joey: het begeleidende duo in TeamNL Huis!

20 maart 2024  |  Leestijd: 5 minuten
Crew TeamNL Huis

Deze zomer zijn Anne (25) en Joey (27) geselecteerd om als coaches van de crew mee te gaan naar het TeamNL Huis in Parijs! Samen met 250 crewleden zullen ze ervoor zorgen dat het TeamNL Huis aanvoelt als een warm ‘Thuis voor Oranje’. Benieuwd naar hun motivatie voor dit avontuur? Lees verder en ontdek hun inspirerende verhaal! 🥇

Wat heeft je gemotiveerd om deel uit te maken van het TeamNL Huis?

Joey: “Met een passie voor de Olympische Spelen, heb ik aandachtig de vorige edities gevolgd, waarbij het bijwonen van dit evenement bovenaan mijn bucketlist kwam te staan. Dus toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was om deel te nemen aan TeamNL Huis heb ik geen moment geaarzeld en me meteen aangemeld. De kans om de Olympische Spelen van zo dichtbij mee te maken, is waarschijnlijk een unieke ervaring die zich zelden voordoet!”

Hoe reageerde je toen je als een van de begeleiders werd geselecteerd?

Anne: “Ik voelde me weer net zo opgewonden als toen ik het telefoontje kreeg dat ik geslaagd was voor de middelbare school. Ik kreeg een soort adrenaline kick en ik kon het eigenlijk amper geloven. Ik voel(de) mij zo enorm vereerd dat ik hiervoor ben gekozen!”

Welke verwachtingen heb je van dit unieke avontuur?

Joey: “Ik kijk enorm uit naar de geweldige tijd die ik zal beleven, samen met Anne en alle andere crewleden die het voorrecht hebben om deze ervaring te delen. Hoewel het een drukke periode zal zijn, ben ik ervan overtuigd dat mijn passie voor sport en de Olympische Spelen me de energie geeft die ik nodig heb om er volledig van te genieten.”

Hoe draagt jouw achtergrond en ervaring bij aan het succes van het TeamNL Huis?

Anne: “Met mijn ervaring in de animatie en als assistent front office manager sta ik te popelen om mijn enthousiasme en kennis te delen tijdens het TeamNL Huis! Mijn passie voor mensen, enthousiasme, en teamspirit maken mij de perfecte aanwinst voor het team.”

Kun je ons vertellen over een moment in je leven waarin sport een grote rol speelde?

Joey: “Als kind was sport niet echt mijn ding, maar tijdens mijn studie sleepte ik mezelf naar de sportschool. Dat was het begin van mijn passie! Toen de lockdown eindigde, besloot ik eindelijk hockey eens te proberen, ook al twijfelde ik op 24-jarige leeftijd of het niet te laat was voor een teamsport. Gelukkig heb ik die stap gezet; hockey is nu mijn grote liefde. Dit leerde me dat als je iets echt wilt, je het gewoon moet doen en niet te lang moet twijfelen.”

Wat hoop je te leren of te ontdekken tijdens je tijd bij het TeamNL Huis?

Anne: “Als begeleider van 250 vrijwilligers bij het TeamNL Huis wil ik ontdekken welke talenten waar en wanneer het best ingezet kunnen worden. Ook wil ik zien hoe de groep onze begeleiding ervaart. Daarnaast hoop ik te leren hoe ik samen met Joey een geweldig team kan vormen en effectief kan communiceren en coördineren.”

Hoe ben je van plan om met uitdagingen om te gaan?

Joey: “Ik geloof sterk in het idee dat we als een team naar Parijs gaan. Voor mij is het essentieel dat we elkaar zien als teamleden en dat we allemaal streven naar die gouden medaille. Het gaat erom dat we samenwerken en elkaar ondersteunen op weg naar succes.”

Welke ondersteuning verwacht je dat crewleden nodig zullen hebben in het TeamNL Huis?

Anne: “Ik denk dat het fijn is voor de crewleden om een mix van alles bij mij te hebben, van motivatie tot duidelijke communicatie, feedback én waardering. Iedereen is natuurlijk anders en heeft wat anders nodig, en daar moet ik goed op kunnen inspelen.”

Wat hoop je te kunnen betekenen voor alle crewleden in het TeamNL Huis?

Joey: “Ik hoop een betekenisvolle rol te vervullen voor alle crewleden in het TeamNL Huis. Het is voor mij belangrijk dat we elkaar zien als een hecht team, waarbij we elkaar ondersteunen. Bij zware momenten hoop ik dat de crewleden zich prettig genoeg voelen om bij mij aan te kloppen. Samen dragen we de lasten en streven we naar een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor de atleten en bezoekers, maar ook voor onszelf!”

Wat maakt jou en Joey een dynamisch en succesvol duo?

Anne: “Met Joey’s diepgaande kennis van de Olympische Spelen en sport, en mijn passie voor entertainment en kennis in dynamische omgevingen, vormen we een onverslaanbaar duo bij TeamNL Huis! En laten we eerlijk zijn, het feit dat we allebei geen fan zijn van koffie, schept alleen maar een nog sterkere band tussen ons”.

 

Uiterlijk 22 maart 2024 wordt bekend gemaakt wie van alle aanmeldingen uitgenodigd wordt voor de selectiedagen op 16 en 17 april. Joey en Anne kijken er enorm naar uit om alle potentiële crewleden te gaan ontmoeten!

En vergeet niet om op de hoogte te blijven van alle updates en nieuwtjes door onze socials goed in de gaten te houden! 🚀

Laura Ruijsch
Talent Attraction Specialist
Delen

Gerelateerde artikelen